Operativni Sistemi 2

 

 

Početna

Predavanja

Vežbe

Rokovi

Projektni zadatak

Studentski radovi

OS Početna Strana

Projektni zadatak za 2022/2023. Tekuca verzija dokumenta: 1.0.

Tekuca verzija dokumenta sadrzi postavku projekta koja vazi pocev od januara 2023. Radi lakseg pracenja izmena, na kraju dokumenta je dat zapisnik revizija sa navedenim izmenama u svakoj verziji. Obavezno pratiti verzije dokumenta i ostalih materijala.

Virtuelnu masinu za izradu projekta mozete preuzeti ovde.

Pravila za predaju projekta

Projekat se predaje iskljucivo kao jedna zip arhiva. U arhivu smestiti samo fajlove sa kodom (.c, .cpp, .h i slicne) koji su rezultat izrade projekta. Opisani sadrzaj ujedno treba da bude i jedini sadrzaj arhive. Arhiva ne sme sadrzati ni izvrsne fajlove, ni biblioteke, ni bilo kakve testove, niti bilo sta sto iznad nije opisano, pogotovu ne sme sadrzati repozitorijum koda. Projekat je moguce predati vise puta, ali do trenutka koji ce preko imejl liste biti objavljen za svaki ispitni rok i koji ce uvek biti pre ispita, po pravilu prvi radni dan pre ispita. Na serveru uvek ostaje samo poslednja predata verzija i ona ce se koristiti na odbrani.

Za izlazak na ispit neophodno je predati projekat (prijava ispita i polozeni kolokvijumi su takode preduslovi za izlazak na ispit).

Nakon isteka roka za predaju, projektni zadaci se brisu sa servera, pa je u slucaju ponovnog izlaska na ispit potrebno ponovo postaviti azurnu verziju projektnog zadataka.Projekat se predaje iskljucivo kao jedna zip arhiva.

Predaja projekta

Nepostovanje pravila za predaju projekta povlaci negativne poene.